Εδώ και μέρες ο 26χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται στο στόχαστρο της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παραβάσεις που αφορούν τους κανόνες στοιχηματισμού.

Οι κατηγορίες πήραν πλέον και επίσημη μορφή. Η FA αναφέρει μέσω ανακοίνωσής της ότι ο Πακετά επιδίωξε να πάρει σκόπιμα κίτρινη κάρτα σε τέσσερις αναμετρήσεις της Γουέστ Χαμ, οι οποίες διεξήχθησαν από τον Νοέμβριο του 2022 έως και τον Αύγουστο του 2023.

Λίγο μετά την ανακοίνωση, ο Πακετά απάντησε μέσω ανάρτησή του στα social media, αναφέροντας: «Είμαι πραγματικά έκπληκτος και δυσαρεστημένος με την απόφαση της FA. Εδώ και εννιά μήνες συνεργάζομαι στην έρευνά τους, δίνοντας όσες πληροφορίες μπορώ. Αρνούμαι τις κατηγορίες και θα παλέψω μέχρι τέλους για να καθαρίσω το όνομά μου. Δεν θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο όσο η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη».

Πλέον, ο Πακετά έχει διορία μέχρι τις 3 Ιουνίου για να απολογηθεί και να απαντήσει σχετικά με τις κατηγορίες, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο παράτασης αυτής της προθεσμίας.

Δείτε Επίσης  Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου: Quantum Nicosia Marathon