Μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ στο «Βιτάλιτι», άνετη επικράτηση επί της Μπόρνμουθ με 4-0. Πολυτιμότερος παίκτης ο Ντιόγο Ζότα, δύο γκολ και ο Ντάργουιν Νούνιες, για πρώτη φορά μετά το ματς με τη Νιούκαστλ και το 2-1 στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερα «κακό» πρώτο μέρος. Ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, «μηδαμινές» καλές στιγμές και ένα απολύτως φυσιολογικό 0-0, που μάλλον θα έπρεπε να αφήνει ικανοποιημένη τη φιλοξενούμενη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με παράπονα από πλευράς Λίβερπουλ, που δεν είχε λησμονήσει το μαρκάρισμα του Κλάιφερτ στο 34ο λεπτό. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τέσσερα λεπτά μετά το 1-0 του Νούνιες στο 49’, έλαβε χώρα μία ακόμη αμφισβητούμενη φάση.

Ο Ζότα έπεσε εντός περιοχής, αλλά δεν καταλογίστηκε κάτι, με το 1-0 να παραμένει και την Μπόρνμουθ να ξεκινά από το 55ο λεπτό και έπειτα, να πιστεύει εκ νέου στο ότι θα διατηρήσει το αήττητο σερί της.

Και κάπου εκεί, εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά ο Ντιόγο Ζότα. Δίχως να έχει θέλξει με την απόδοσή του ως στιγμής, μετουσίωσε σε γκολ την ασίστ του Κόντι Χάκπο στο 71’ και έκανε το 2-0, δίνοντας ένα ασφαλές προβάδισμα στη Λίβερπουλ.

Στα εναπομείναντα λεπτά, είχαμε μία πολύ σημαντική παρέμβαση του Κονατέ, προ του Ντόμινικ Σολάνκε, και το δεύτερο γκολ στην βραδιά από τον Ζότα, με τη συμπλήρωση 80 λεπτών!

Το 3-0 διατηρήθηκε άνετα, ο Κέρτις Τζόουνς αισθάνθηκε ενοχλήσει στο 82’, ο Νούνιες έκανε το 4-0 στις καθυστερήσεις, και η Λίβερπουλ παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 48 βαθμούς, μετά από 21 αναμετρήσεις!

Δείτε Επίσης  Θεόδουλος Χαραλάμπους: Η Δόξα Παλιομετόχου θα πάρει το Πρωτάθλημα

Η Λίβερπουλ, δίχως να εντυπωσιάσει, επικράτησε με 4-0 και συνεχίζει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα