ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον κόσμο να επιστρέφει στην Τούμπα και στα γήπεδα των ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Στο πρώτο από τα δύο σπουδαία ντέρμπι που θα κρίνουν τον έναν εκ των φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 19:30, με τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα.

Ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, το τρίτο στη σεζόν. Με τον ΠΑΟΚ ως τώρα να έχει μία ισοπαλία και μια νίκη (στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος) και τον Παναθηναϊκό να ψάχνει το διπλό στην Τούμπα μετά τον Απρίλιο του 2023.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ. Αποτέλεσμα το οποίο διατήρησε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας να ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό, κρατώντας την Ένωση στο -2 και τον Ολυμπιακό στο -6.

Σε λίγες ημέρες η Τούμπα θα ανοίξει τις πόρτες της για άλλο ένα ντέρμπι, αφού το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου θα φιλοξενήσει τους «ερυθρόλευκους». Για να φτάσει στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ, που μπήκε στον θεσμό από τη φάση των «16» και έπειτα, απέκλεισαν κατά σειρά Βόλο και Πανσερραϊκό, κάνοντας το 4/4 και με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 12-0 τερμάτων.

Δείτε Επίσης  Eθνικής Αγγλίας γυναικών : Με μηνύματα νοηματικής στις φανέλες τους