Παρουσιάστηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές.

Τέσσερις από τους έξι αθλητές με τα μεγαλύτερα έσοδα την περσινή χρονιά ανήκουν στο μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μακράν του δεύτερου (περίπου 70 εκατ. ευρώ) ο κορυφαίος, καθώς είχε έσοδα 256 εκατομμυρίων ευρώ!

Αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο απίστευτο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με την Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας και το οποίο του αποφέρει 200 εκατ. το χρόνο, ενώ τα υπόλοιπα προέρχονται από τις ουκ ολίγες εμπορικές συμφωνίες που έχει συνάψει (ας μην ξεχνάμε ότι έχει 600 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram) αλλά και τις διάφορες επιχειρήσεις του.

Το ποδοσφαιρικό top 3 συμπληρώνουν δύο πρώην συμπαίκτες (στην Παρί Σεν Ζερμέν): ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Αργεντινός, που βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, προσέθεσε στους λογαριασμούς του 121 εκατομμύρια ευρώ (60.5 από τα συμβόλαιο με Παρί και Ίντερ Μαϊάμι κι άλλα τόσα από τις χορηγίες), ενώ ο Γάλλος επιθετικός, που είναι στο Νο5 κέρδισε 116 εκατ. ευρώ (με τα λεφτά από τις χορηγίες να είναι περίπου 20 εκατ.).

Δείτε Επίσης  Σιαμπουλλής : Η απάντηση της ΚΟΠ για την ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας