Τον πρώτο της αγώνα στο 2024 και τον πρώτο της υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της Κυριάκου Ιωάννου, ολοκλήρωσε πριν από λίγο η Δέσποινα Χαραλάμπους.

Η πρωταθλήτριά μας έλαβε μέρος στο «ασημένιο» διεθνές μίτινγκ άλματος σε ύψος, στην πόλη Τρίνετς της Τσεχίας, στο κλειστό γήπεδο «Βερκ Αρίνα». Η Χαραλάμπους πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 1,72μ. και το 1,77μ., αποτυγχάνοντας τρεις φορές στο 1,82μ., καταλαμβάνοντας τη 10η θέση. Ωστόσο, από τα άλματά της έδειξε ότι έχει προοπτικές για να ανέβει αρκετά ψηλά φέτος και να ξεπεράσει την ατομική της επίδοση (1,84μ.), όταν με το καλό βάλει περισσότερους αγώνες στα πόδια της.

Τον αγώνα κέρδισε η Ελλαδίτισσα Τατιάνα Γκούσιν με 1,90μ αφού ήταν η μοναδική που είχε καθαρά άλματα μέχρι το 1,90μ. Να σημειώσουμε ότι οι εκφωνητές του αγώνα εξήραν την παρουσία στο γήπεδο τού τρεις φορές κατόχου παγκόσμιων μεταλλίων Κυριάκου Ιωάννου, ενώ τον πρώην πρωταθλητή μας στο ύψος, αξιοποίησαν και η Τατιάνα Γκούσιν, αλλά και η Καναδέζα Μαργαρίτα Λορέντζο παίρνοντας οδηγίες μετά τα άλματά τους.

Δείτε Επίσης  Ομόνοια-Ανόρθωση : Επιτακτική η νίκη για τους "πράσινους"