Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης υποδέχτηκε στα γραφεία του ΚΟΑ την ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου στην παρουσία των μελών του ΔΣ Κάλλης Χατζηιωσήφ, Σωτήρη Αδάμου και Ανδρόνικου Ανδρονίκου, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024. 

Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης παρέδωσε αναμνηστικό δώρο στην ΥΠΑΝ, καθώς το ΔΣ διάγει τις τελευταίες εβδομάδες στο πηδάλιο του Οργανισμού, όπως είπε και πρόσθεσε: «Θα ήθελα εκ μέρους του ΔΣ να σας ευχαριστήσω ειλικρινά και πολύ θερμά για τη συμπαράσταση προς τον Οργανισμό από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων σας. Η Υπουργός μάς συμπαραστάθηκε ολοκληρωτικά, την ευχαριστούμε και είμαι βέβαιος ότι την ίδια σχέση και συνεργασία θα έχει με το επόμενο ΔΣ και τον επόμενο Πρόεδρο». 

Από την πλευρά της η Αθηνά Μιχαηλίδου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το ΔΣ «για την πραγματικά αγαστή συνεργασία. Όποτε σάς χρειάστηκα, ήσασταν εκεί. Ο στόχος μας ήταν κοινός, η προώθηση του υγιούς αθλητισμού. Η συνύπαρξη αθλητισμού και παιδείας είναι ό,τι καλύτερο. Είναι δική μου η τιμή που συνεργάστηκα μαζί σας

Δείτε Επίσης  Ανόρθωση : Νέοι οικονομικοί μπελάδες και όχι μόνο