Την πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με την ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου είχε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού στα γραφεία του Υπουργείου σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024.  

Μετά το τέλος της συνάντησης η ΥΠΑΝ Αθηνά Μιχαηλίδου σημείωσε:

«Είχαμε μία πρώτη εποικοδομητική εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο Συμβούλιο του ΚΟΑ. Έχουμε θέσει τις βάσεις για τακτή επικοινωνία, έτσι ώστε να υλοποιήσουμε σημαντικές δράσεις του προγράμματος διακυβέρνησης. Θέλουμε πρωτίστως να έχουμε συγκεκριμένο πλάνο εργασίας, κοστολόγηση και χρονοδιαγράμματα ώστε το επόμενο διάστημα να υλοποιηθούν σημαντικά πράγματα για τον αθλητισμό. Θέλουμε ο υγιής αθλητισμός να μπει από πολύ νωρίς στα σχολεία και να στηρίξουμε τους αθλητές μας που είναι οι πρωταγωνιστές». 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Γιάννης Ιωάννου ευχαρίστησε την ΥΠΑΝ «για την τεράστια αγκαλιά με την οποία μας υποδέχτηκε» και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι υπάρχει συναντίληψη επί όλων των θεμάτων. Αποφασίσαμε να έχουμε τακτικές συνεδρίες για να θέσουμε σε υλοποίηση το κυβερνητικό πρόγραμμα όσον αφορά τον αθλητισμό. Μια και διάγουμε ολυμπιακή χρονιά θέλουμε να δώσουμε όλα τα εχέγγυα στους αθλητές των ολυμπιακών και παραολυμπιακών αθλημάτων για να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή στο Παρίσι 2024. Είμαστε σίγουροι ότι με τη στήριξη της ΥΠΑΝ θα καταφέρουμε να πάρουμε τον αθλητισμό της Κύπρου ένα βήμα πιο μπροστά»

Δείτε Επίσης  Πανίκος Χ'Λοΐζου : Ένας παίκτης από άλλο πλανήτη