Ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής και το μέλος του ΔΣ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, εκπροσώπησαν τον ΚΟΑ στις ετήσιες βραβεύσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ηγεσία της ΚΟΠΟ βράβευσε τον Ανδρέα Μιχαηλίδη για τη συνολική προσφορά του στον αθλητισμό του τόπου και ειδικότερα για τη στήριξη προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, αυτή την πενταετία που ήταν στην Προεδρία του Οργανισμού. Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ευχαρίστησε για την τιμητική βράβευση και συνεχάρη τον Πρόεδρο της ΚΟΠΟ Γιώργο Γεωργίου και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην Ομοσπονδία, καθώς και για την αγαστή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια προς όφελος του αθλήματος και των αθλητών/τριών. 

Παράλληλα ο Ανδρέας Μιχαηλίδης συνεχάρη όλους όσοι βραβεύτηκαν, ενώ συμμετείχε και στις απονομές των βραβείων. Στάθηκε ιδιαίτερα στην Εθνική ομάδα ποδηλασίας γυναικών που κέρδισε την ολυμπιακή κάρτα στο αγώνισμα δρόμου αντοχής και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Άντρη Χριστοφόρου που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024. 

Στην εκδήλωση παρέστη μεταξύ άλλων ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Αλέξης Βαφεάδης

Δείτε Επίσης  Επιθετικό και γρήγορα στην ΑΕΛ