Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΚΟΑ τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024, έγινε η επίδοση της επιταγών στο πλαίσιο της καθιερωμένης χορηγίας στα σωματεία της ΣΤΟΚ από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

 Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης επισήμανε στον χαιρετισμό του πως μετά από ενέργειες του απερχόμενου ΔΣ η ετήσια χορηγία θα αυξηθεί από τις 330.000 στις 400.000 ευρώ.

«Οι Ομοσπονδίες χρειάζονται στήριξη και ο ΚΟΑ θα συνεχίσει να τις στηρίζει», πρόσθεσε. Παρέστη σύσσωμο το ΔΣ (ο Αντιπρόεδρος Κωστάκης Κουκκουλλής και τα μέλη Κάλλη Χατζηιωσήφ, Έλενα Παπακώστα, Ανδρόνικος Ανδρονίκου, Μιχάλης Ιωάννου, Χρίστος Νεοφύτου, Σωτήρης Αδάμου, Ανδρέας Μυλωνάς), η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, καθώς και οι Λειτουργοί Πάρις Αβρααμίδης και Χρίστος Παπαπέτρου.                             

Ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη σημαντική στήριξη προς τα Σωματεία της ΣΤΟΚ και επισήμανε ότι «ολοκληρώνεται μία πενταετία καρποφόρας και ουσιαστικής προσφοράς του ΔΣ του ΚΟΑ». Απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ είπε: «Να είστε περήφανοι για το έργο που έχετε επιτελέσει και αφήνετε σημαντικά έργα υποδομής, για χρήση από τους αθλητικούς φορείς και τα σωματεία μας». 

Οι Ομοσπονδίες της ΣΤΟΚ που έλαβαν χορηγία και σε παρένθεση τα ενεργά Σωματεία τους: ΑΟΚΝΕΛ (14), ΑΠΟΕΣΠ (11), ΕΠΕΛ (9), ΕΠΟΛ (17), ΕΠΟΠΛ (11), ΟΠΝ-ΣΕΚ (5), ΠΑΑΟΚ (14), ΠΑΝΣΟΛΕΙΟΣ (8), ΠΟΑΛ (16), ΠΟΑΣΠ (16), ΠΟΕΛ (22), ΠΕΟΠΑ (3)

Δείτε Επίσης  Άρης : Θα μπορέσουν ν΄αγωνιστούν Μαγιαμπέλα και Κοκόριν;