Σημαντική νίκη πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα η οποία επικράτησε με 1-0, εκτός έδρας, της Καρμιώτισσας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η Νέα Σαλαμίνα έλεγξε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του α’ ημιχρόνου. Δεν επέτρεψε στην Καρμιώτισσα να δημιουργήσει οποιονδήποτε κίνδυνο στην εστία του Μελίσσα. Αν και το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό ούτε και πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες ,ωστόσο, η πιο κλασσική ευκαιρία καταγράφηκε στο 13’ για τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου όταν ο Γιάνγκα μόνος με κεφαλιά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά τη σέντρα από δεξιά του Νάρσινγκ.

Στην επανάληψη η Καρμιιώτισσα προσπάθησε να ελέγξει τον αγώνα, όμως, η Νέα Σαλαμίνα πήρε το προβάδισμα στο 68’ με κεφαλιά του Μιγκελίτο, μετά την σέντρα του Νάρσινγκ. Ο ποδοσφαιριστής της Σαλαμίνας σκόραρε δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγώνα αφού πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Κουσμάνοβιτς.

Το συγκρότημα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου διατήρησε μέχρι τέλους το υπέρ αποτέλεσμα και πανηγύρισε σπουδαία νίκη που την ανεβάζει στους 31 βαθμούς.

Η Καρμιώτισσα παρέμεινε στους 14 βαθμούς.

Δείτε Επίσης  Φεύγει και ο Καστέλ