Ο Πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, μίλησε με πολύ έντονο και επιθετικό ύφος προς τον διαιτητή του αγώνα με την Πάφο, Χρυσοβαλάντη Θεουλή.

Για τον απόηχο της ήττας από την Πάφο:

«Δείξαμε ότι έχουμε βάθος. Είχαμε έξι βασικές απουσίες. Παίξαμε κόντρα στην Πάφο που είναι για μένα μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της Κύπρου».

Τα έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Χρυσοβαλάντη Θεουλή:

«Εσείς στέκεστε στην καλή εμφάνιση, αλλά δεν είναι έτσι απλά τα πράματα. Και οι παίκτες είναι άνθρωποι. Βλέπουν κάποια πράγματα που συμβαίνουν στον Εθνικό που είναι για κάποιους λεπτομέρειες. αλλά για εμάς όχι. Επηρεάζουν την ομάδα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα όμως. Θεωρώ ότι το να ξεκινά μια ομάδα να πηγαίνει στην Πάφο που χρειάζεσαι και 1,5 ώρα να πας και να νιώθεις ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο καλά τα πράγματα από κάποιους άλλουω Ο κ. Μεσσίνα θεώρησε ότι θα είναι ένα εύκολο απόγευμα. Έβαλε ένα διαιτητή (σ.σ. Χρυσοβαλάντης Θεουλή) που είχαμε στο παρελθόν τα δικά μας προβλήματα και έναν στο VAR (σ.σ. Μάριος Αντωνίου) ο οποίος από τις εμπειρίες του ήταν στραβομμάτης. Εχθές δεν είδε πως το δεύτερο γκολ ήταν φάουλ; Ήταν πεντακάθαρο αλλά δεν είχε την ευαισθησία ο κ. Αντωνίου από το VAR να του πει ότι είχε φάουλ. Στο 9ο λεπτό με το πρώτο φάουλ που κάναμε έδωσε κάρτα. Πριν ξεκινήσουμε από το Δασάκι ξέραμε τι θα γίνει. Πήγε το ματς στο 87’ και έδωσε πέναλτι. Το έβαλα τρεις φορές για να το δω για να καταλάβω αν υπήρχε παράβαση. Ένας διαιτητής που είναι έμπειρος, πρέπει να προσέχει. Εκείνη τη στιγμή σε αυτό το χρονικό σημείο όλα οι ομάδες θα επιδιώξουν κάτι. Δεν γίνεται εκείνο το άγγιγμα να έφερε εκείνο το πέσιμο».

Δείτε Επίσης  Μάριος Χατζηανδρέου : Ένα όνομα ...μια ιστορία !

Για τους ξένους διαιτητές:

«Γίνεται άνιση μεταχείριση των μικρομεσαίων ομάδων. Στο Ομόνοια – Ανόρθωση ήταν όλοι ξένοι. Σε εμάς γιατί να μην υπάρχει ούτε ένας; Είδαμε και με τον Άρη τι έγινε στο κύπελο».

Για τη διαιτησία και τον Θεουλή:

«Χάσαμε παιχνίδι από την διαιτησία και την πρόκριση στο κύπελλο. Προβληματίζομαι, δεν είχα λόγια να πω κάτι στα αποδυτήρια. Μπορεί να στείλαμε επιστολή τέσσερις φορές για τον συγκεκριμένο διαιτητή να μην μας τον ξαναβάλουν. Και το θέμα είναι ότι μας τον ξαναβάζουν και οι διαιτητές το βλέπουν εκδικητικά».

Για τον πρόεδρο της ΚΟΠ και τις ευθύνες:

«Ο κ. Κούμας θεωρεί ότι το Τμήμα Διαιτησίας είναι μια ανεξάρτητη επιτροπή. Αν παρέμβει, θα του πουν γιατί παρεμβαίνεις στο έργο της διαιτησίας. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στις μεγάλες».