Βλέποντας κάποιος την ΑΕΛ στην τρέχουσα σεζόν, θα πει ότι χρειάζεται προσθήκες σε όλες τις θέσεις. Όμως, εκεί που πονάει περισσότερο και το «φωνάζει», είναι στην επίθεση. Άλλωστε, τα μόλις 19 γκολ ενεργητικό σε 16 αγώνες, αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη ότι η ΑΕΛ υστερεί αφάνταστα στο σκοράρισμα.

Διαθέτει μια από τις χειρότερες επιθετικές γραμμές του πρωταθλήματος .Η μετεγγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι προ των πυλών, με την ομάδα της Λεμεσού παρά τα στενά οικονομικά δεδομένα, να παρουσιάζεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της.

Δεδομένη η προσπάθεια για απόκτηση ικανού επιθετικού, που θα έχει το εύκολο γκολ, ικανός να κάνει τη διαφορά στο σκοράρισμα. Δεν αποκλείεται να γίνει και δεύτερη κίνηση με επιθετικό. Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν παρελθόν, τον Τσέρνιχ θα ακολουθήσουν και οι Μπεραχίνο, Κοντινέλα και Τσούκα. Ενδέχεται να προκύψει και μεγαλύτερος αριθμός αποχωρήσεων από τις τέσσερις, που επιβάλλεται για να μπορέσει η ΑΕΛ να προχωρήσει σε αντίστοιχο αριθμό μετεγγραφών που δικαιούται αυτή την περίοδο.

Δείτε Επίσης  ΑΡΗΣ – ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ