Πισώπλατη μαχαιριά δέχθηκε χθες βράδυ το κυπριακό ποδόσφαιρο !

Δυστυχώς σήμερα, αντί να προβάλλουμε τους πραγματικούς πρωταγωνιστικές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές, ασχολούμαστε με μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών που εξακολουθούν να ματώνουν με τις πράξεις τους το ποδόσφαιρό μας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.  Δεν είναι η πρώτη φορά που το ποδόσφαιρο πέφτει θύμα των λίγων που συνεχίζουν τις αλητείες τους.

Η νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των «16» του κυπέλλου, μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ, δεν τελείωσε ποτέ. Διακόπηκε στο 51ό λεπτό και ενώ το σκορ ήταν στο 0-0. Αιτία; Κροτίδα που έπεσε προς το μέρος ποδοσφαιριστών των ερυθρολεύκων που έκαναν ζέσταμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων σωριάστηκε στο έδαφος, κρατούσε το κεφάλι του και αμέσως ο διαιτητής Μενέλαος Αντωνίου, διέκοψε το παιχνίδι και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.

Ο Παπαγεωργίου, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών και έδειξε να συνέρχεται κάπως, αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο. Ο ρεφ, λαμβάνοντας υπόψη τη γνωμάτευση των ιατρών για τον τραυματισμό του παίκτη της Νέας Σαλαμίνας, κάλεσε τους αρχηγούς των δύο ομάδων και τους ανακοίνωσε την απόφαση για οριστική διακοπή του ματς, 30 περίπου λεπτά μετά το συμβάν. Στα αποδυτήρια, βρέθηκαν και οι πρόεδροι της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ. Ο 26χρονος παίκτης των ερυθρολεύκων, μετέβη σε ιδιωτική κλινική για περισσότερες εξετάσεις αφού αντιμετώπισε πρόβλημα με την ακοή. Η τύχη του αγώνα θα κριθεί από τον αθλητικό δικαστή της ΚΟΠ, ο οποίος θα αποφασίσει με βάση τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος.

Η filathlos365.com.cy εύχεται περαστικά στον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Δείτε Επίσης  O Λοΐζου, αποχαιρέτησε τη Χέρενφεν και επιστρέφει