Η ΕΝΠ εξέδωσε ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για τον Παναγιώτη Φασουλιώτη:

«Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΠ, καθώς και του ποδοσφαιρικού τμήματος, και μετά από δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σήμερα, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε σε όλο το φίλαθλο κοινό, ότι η συμφωνία με τον Παναγιώτη Φασουλιώτη, είχε τερματιστεί μονομερώς στις 10 Ιανουαρίου, όταν δεν υλοποιήθηκαν τα συμφωνηθέντα. Η απόφαση να μην δημοσιευτεί ο τερματισμός, πάρθηκε με μοναδικό σκοπό την προστασία του σωματείου μας.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η απόφαση για τη σύναψη και τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας διαφύλασσε τα δικαιώματα και συμφέροντα του σωματείου μας και για το λόγο αυτό δεν υπάρχει οποιαδήποτε δική μας εμπλοκή ή ανησυχία για τα δημοσιεύματα.

Καλούμε τον περήφανο κόσμο της Ένωσης να συνεχίσει να στηρίζει τη φετινή προσπάθεια με τον ίδιο εκπληκτικό τρόπο που το κάνει μέχρι σήμερα, αφού απέδειξε φέτος ότι είναι ο καλύτερος «επενδυτής», βοηθώντας να ξεπεραστούν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που είχαμε στην αρχή της περιόδου, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να διαψεύσει τα αναμενόμενα και να βρίσκεται μέσα στους στόχους της.

Απαξιωτικά και κακεντρεχή σχόλια, από τον οποιοδήποτε, πλήττουν πάνω απ όλα τον ένδοξο εύζωνα και την ιστορία που κουβαλά η Ένωσις Νέων Παραλιμνίου. Ολόψυχα απολογούμαστε, αν το δικό μας όνομα εμπλάκηκε με οποιοδήποτε τρόπο στα δημοσιεύματα, αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί , αλλά θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν τέθηκαν σε κίνδυνο τα συμφέροντα του ιστορικού μας σωματείου…

Με εκτίμηση,

Διοικητικό Συμβούλιο ΕΝΠ και

Επιτροπή Ποδοσφαίρου»

Δείτε Επίσης  Ανόρθωση : Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ.