Ο Παναγιώτης Γιανναράς είναι ο νέος προπονητής της Κραϊόβα, με τη ρουμάνικη ομάδα να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Κύπριο τεχνικό.

Η Κραϊόβα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Γιανναρά. Ο  Κύπριος προπονητής ανακοινώθηκε από τον σύλλογο, ενώ ο ίδιος δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της νέας του ομάδας, πριν την ανάληψη των καθηκόντων του.

Πριν μερικά χρόνια, στον πάγκο της ίδιας ομάδας είχε καθίσει και ο βετεράνος της Εθνικής Ελλάδος και νυν προπονητής του Κεραυνού, Μιχάλης Κακιούζης.

Η ανάρτηση της Κραϊόβα:

«Ο Κύπριος Παναγιώτης Γιανναράς είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της SCM Universitatea Craiova. Ο 50χρονος προπονητής έχει μεγάλη εμπειρία ως πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του και του Κατάρ.

Στην καριέρα του, ο Γιανναράς έχει προπονήσει και κορυφαίες ομάδες στην Κύπρο: Κεραυνός, Ένωσις Νέων Παραλιμνίου, Απόλλων Λεμεσού BC (κατέκτησε Κύπελλο και Σούπερ Καπ με την ομάδα αυτή, παίζοντας και σε ευρωπαϊκά κύπελλα), αλλά και Qatar SC.

Του ευχόμαστε καλή τύχη στο τιμόνι της ομάδας μας!”

Δείτε Επίσης  Ο Ντιέγκο Κόστα "έστειλε" την Πορτογαλία στους "8"