Η ΕΝΠ τερμάτισε στην πρώτη θέση με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Νίκησε με 2-0 τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου στο Μακάρειο.

Τα τελικά αποτελέσματα των  αγώνων

Η Αγία Νάπα με την εκτός έδρας νίκη (2-1) επί του Ακρίτα τερμάτισε στο πρώτο γκρουπ.

Θέση στην πρώτη οκτάδα έχουν εξασφαλίσει επίσης Ομόνοια Αραδίππου, Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, Πέγεια, ΑΣΙΛ Λύσης και Ομόνοια 29Μ – Ολυμπιακός που θα αγωνιστούν αύριο Κυριακή.

Στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης η πρωτοπόρος ΕΝΠ θα αντιμετωπίσει την Αγία Νάπα.

Στο δεύτερο όμιλο θα λάβουν μέρος ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, ΜΕΑΠ, ΠΑΕΕΚ, Ακρίτας Χλώρακας, ΠΟ Ξυλοτύμπου, ΕΝΑΔ και Ερμής Αραδίππου.

-Στη δεύτερη φάση και σε κάθε όμιλο ξεχωριστά, θα διεξαχθούν 14 επιπρόσθετες αγωνιστικές σε δύο γύρους. Όλες οι ομάδες και ανεξάρτητα από τον όμιλο στον οποίο θα συνεχίσουν, διατηρούν τους βαθμούς που θα έχουν εξασφαλίσει στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος.

-Με τη λήξη και της δεύτερης φάσης, οι τρεις πρώτες ομάδες από τον πρώτο όμιλο θα εξασφαλίσουν άνοδο στην Α’ Κατηγορία και οι τρεις τελευταίες ομάδες από το δεύτερο όμιλο θα διαβαθμιστούν στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

-Το πρόγραμμα της πρεμιέρας της δεύτερης φάσης και για κάθε όμιλο ξεχωριστά, καθορίζεται από την τελική κατάταξη της πρώτης φάσης ως ακολούθως:

1-8, 2-7, 3-6, 4-5

Δείτε Επίσης  Απόλλων : Διπλή γιορτή στο φιλικό με ΑΕΚ Αθηνών