Ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό για την διαιτησία του χτεσινού αγώνα απέναντι στην ΕΝΠ.

Η ανακοίνωση:

Ως ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ θέλουμε να εκφράσουμε την οργή μας για την χθεσινή διαιτησία του κ. Μάριου Αντωνίου. Αποτελεί πάγια πολιτική του Σωματείου μας, να μην σχολιάζουμε μέσω επίσημων ανακοινώσεων την οποιαδήποτε διαιτησία η τον οποιοδήποτε διαιτητή, όμως ο συγκεκριμένος ξεπέρασε τα εσκαμμένα.

Επαναλαμβανομένη σύμπτωση πλέον παύει να θεωρείτε σύμπτωση και ο εν λόγο κύριος με τις διαιτητικές του αποφάσεις καθόρισε για ακόμη μια φορά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, όπως ακριβώς έπραξε και στο παιχνίδι του Α’ γύρου και πάλι κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλίμνιου. Εκεί όπου και πάλι είχε πάρει πάνω του λανθασμένη υπόδειξη offside, παρακινώντας ξεκάθαρα τον Επόπτη ούτως ώστε να σηκώσει καθυστερημένα την σημαία, ακυρώνοντας μας καθαρό γκολ, με το οποίο θα διπλασιάζαμε τα τέρματα μας.

Η χθεσινή λανθασμένη υπόδειξη του δεύτερου πέναλτι εις βάρος της ομάδας μας και ταυτόχρονα η αποβολή του ποδοσφαιριστή μας έκριναν το παιχνίδι το οποίο για καλή μας τύχη ήταν και πάλι τηλεοπτικό.

Από σήμερα για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο κ. Μάριος Αντωνίου είναι ανεπιθύμητος και οποιοσδήποτε μελλοντικός του ορισμός σε αγώνα της ομάδας μας θα θεωρείται πρόκληση.

Δείτε Επίσης  Άρης : Μετά την εξάδα πλώρη για την κορυφή