Όταν κυνηγάς τον νόμιμο γιατί είναι το εύκολο και δεν ασχολείσαι με τον παράνομο γιατί είναι το δύσκολο αυτά θα έχεις και ακόμα χειρότερα”. Αυτά αλλά και άλλα πολλά αναφέρονται στην ανακοίνωση του προσφυγικού σωματείου η οποία ακολουθεί :

“Εκπλήξεων συνέχεια είχαμε κατά την χθεσινή εκδίκαση των υποθέσεων από τον Αθλητικό Δικαστή και εξηγούμαστε….. Αφού παραπεμφθήκαμε στην Δικαστική Επιτροπή, για πραγματικά  αστείους λόγους στο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου στις 27.01.2024  και αφού είχαμε το δικαίωμα αλλά και την καλή θέληση να αποστείλουμε και επιστολή ζητώντας τουλάχιστον την επεξήγηση και την επιείκεια σε τυχόν ποινές, δικαιολογώντας από μέρους μας τα αδικαιολόγητα που κατέγραψε ο παρατηρητής του αγώνα, μείναμε εν τέλει με το στόμα ανοικτό ,διαβάζοντας την ποινή στον ποδοσφαιριστή μας ,Δημήτρη Κυπριανού και κατεπέκταση στο σωματείο μας! 

Είναι πραγματικά για να διερωτάσαι κατά πόσο αξίζει να ασχολείσαι και ακόμα περισσότερο πραγματικά να διερωτάσαι πόσο σοβαρά ασχολούνται αυτοί που παραπέμπουν και τιμωρούν με ελαφριά την καρδία σωματεία υπόδειγμα σε ΑΥΤΟΝ τον χώρο του δύσμοιρου Κυπριακού Ποδοσφαίρου, όπως τον ΑΣΙΛ Λύσης και ποδοσφαιριστές κόσμημα για τα κυπριακά γήπεδα, όπως τον Δημήτρη Κυπριανού! 

3 αγωνιστικές και πρόστιμο για ένα μονόλογο του Δημήτρη, για μια ατάκα που λέγεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου από τις αλάνες μέχρι και τελικούς champions league και Παγκόσμιου Κυπέλλου! 

Το Σωματείο μας αν και κατα γενική ομολογία  από άκρη σε άκρη του νησιού, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο τίμια, σοβαρά και καθώς πρέπει σωματεία, έχει συνηθίσει από κάτι τέτοιες αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές ,αφού κατά καιρούς όλο και κάτι θα μας υπενθυμίσει την κυπριακή νοοτροπία που έχει ως κανόνα να αφήνει στην ησυχία τους τους παράνομους και να ενοχλεί τους καθόλα νόμιμους…. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τους αθλητές αυτού του τόπου, αν και πυκνά συχνά αναφέρεται στα Μ.Μ.Ε ότι τάχα «ο αθλητής είναι πάνω από όλα».

Δείτε Επίσης  Champions και Europa League: Αλλάζουν τα κριτήρια ισοβαθμίας

Και μετά διερωτόμαστε γιατί τα φαινόμενα βίας στους αγωνιστικους χωρους πολλαπλασιάζονται. Όταν κυνηγάς τον νόμιμο γιατί είναι το εύκολο και δεν ασχολείσαι με τον παράνομο γιατί είναι το δύσκολο αυτά θα έχεις και ακόμα χειρότερα.”