Ο Άρης μετά το 3-0 στον αγώνα με την Καρμιώτισσα μετρά επτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα και -βαθμολογικά- είναι στα καλύτερά του, αφού ανέβηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας, υπερτερώντας στην ισοβαθμία του ΑΠΟΕΛ.

Στο α’ ημίχρονο στον αγώνα με την Καρμιώτισσα δεν έδειξε και ιδιαίτερα καλή εικόνα κινδύνευσε μάλιστα να βρεθεί πίσω στο σκορ, αλλά στην επανάληψη πήρε τα πα΄νω του. Στην κυριολεξία, η ταχύτητα του Σάβο «ξεκλείδωσε» τον δρόμο προς το τρίποντο. Τρία λεπτά στην επανάληψη ήταν ασταμάτητος και πέτυχε το έβδομο του γκολ. Ένα φοβερό κατόρθωμα για τον ταχύτατο Σουηδό, ο οποίος σκόραρε για πέμπτο σερί ματς στο πρωτάθλημα.

Από εκείνο το σημείο και μετά το έργο της ομάδας του Αλεξέι Σπιλέφσκι ήταν ευκολότερο. Κακόριν (72’) και Καζού (80’) έγραψαν το τελικό 3-0. Σ’ αυτές τις επτά σερί νίκες, η Λεμεσιανή ομάδα έχει πετύχει 21 τέρματα κι έχει δεχθεί μόλις 3!


Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι για ακόμη μία φορά αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκαναν τη διαφορά.

«Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ήμουν πολύ έντονος στην ανάπαυλα. Κάναμε κάποιες αλλαγές και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Ο κόσμος ξέρω ότι ζήτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια και να μιλάω νωρίς. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να τους κρατήσουμε σοβαρούς και να τους δώσουμε κίνητρο», ανέφερε ο Λευκορώσος τεχνικός επισημαίνοντας ότι θέλει σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας του.

Δείτε Επίσης  Έδωσε ρέστα ο Ίβουσιτς !