Ο Απόλλωνας καλείται να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Θα πρέπει να πάρει το “τρίποντο” σε διαφορετική περίπτωση, θα αρχίσει να συμβιβάζεται με μία χαμένη σεζόν στο πρωτάθλημα.

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το τέλος της α΄φάσης και τη διαφορά από το σημερινή αντίπαλο στους 5 βαθμούς, εννοείται πως οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός την νίκη να είναι οδυνηρό για την ομάδα της Λεμεσού. Μετά την ισοπαλία με την Πάφος FC, η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολη η συνέχεια. Άπαντες στο Κολόσσι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα και δηλώνουν αποφασισμένοι για τη νίκη.

Ο Πάμπλο Ματσίν δεν υπολογίζει στους υπολογίζει στους Γιόργκεν Σέλβικ και Βαλεντίν Κοστάκε. Ο Γκόντγουιλ Εκπολό είναι διαθέσιμος μιας και θα εκτίσει την ποινή του στην 24η αγωνιστική. Ο Μπρούνο Σάντος παρουσιάζεται έτοιμος ενώ την ίδια ώρα επιστρέφει ο Πέτερ Λέουβενμπεργκ.

Ο κόσμος του Απόλλωνα θα δηλώσει δυναμικό «παρών», στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών για να φτάσουν στην πρώτη νίκη ως γηπεδούχοι μετά από επτά συναπτά ματς.

Δείτε Επίσης  Ματσίν : Όσα έγιναν δεν τιμούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο