Ο αρχηγός της Παφίτικης Ομάδας σε αποκλειστική συνέντευξη στον filathlos365. Τονίζει τον στόχο της ομάδας του για κατάκτηση του πρωταθλήματος , ενώ αναφέρεται και στην ποδοσφαιρική του πορεία , ενώ ίνδαλμα του είναι ο Χάρι Κέιν.

Είσαι αρχηγός της ΠΑΦΟΣ F.C και πρώτος σκόρερ. Τι σημαίνει αυτό για εσάς;

Το να είσαι αρχηγός της ομάδας είναι προνόμιο και τιμή και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα, που κάνει τη δουλειά πολύ πιο εύκολη. Όσον αφορά το ότι είμαι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ως επιθετικός είναι σημάδι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου.

Την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν ήσασταν πρώτος σκόρερ του κυπριακού πρωταθλήματος. Ποιο θεωρείτε το καλύτερο γκολ;

Θα έλεγα το γκολ κόντρα στον Άρη (2-2 εκτός). Ερχόμουν από τραυματισμό, μπήκα μέσα και έκανα ένα καλό σουτ για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει έναν σημαντικό βαθμό.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ΠΑΦΟΣ FC φέτος;

Να είμαστε πρωταθλητές και φυσικά να προκριθούμε στις διοργανώσεις της UEFA.

Ποιος είναι ο αμυντικός που σε δυσκολεύει περισσότερο αυτή τη σεζόν;

Θα έλεγα ότι ο Κρέσπο στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Αποέλ. Με δυσκόλεψε εκείνη τη μέρα.

Τι θυμάσαι από τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα;

Στον Πάοκ υπάρχει η αίσθηση ότι θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερα αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί. Αλλά ήταν μια μεγάλη εμπειρία καθώς ήταν ο πρώτος μου μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη και η πρώτη φορά που έπαιξα στη φάση των ομίλων μιας διοργάνωσης της UEFA (EUROPA LEAGUE).

Στα Γιάννινα ήμουν δανεικός από τον ΠΑΟΚ και ήταν μια καλή εμπειρία καθώς μπορούσα να έχω περισσότερο χρόνο, χωρίς τραυματισμούς και ένα μέρος όπου έμαθα πολλά και γνώρισα σπουδαίους ανθρώπους. Και μιλώντας για την πόλη, είναι ένα μέρος που θα είναι πάντα να έχω την καρδιά μου.

Ποιον θεωρείς τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο;

Δείτε Επίσης  EURO 2024: Τι θα πάρει η νικήτρια ομάδα

Πιστεύω ότι ο πιο σε φόρμα παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή είναι ο Χάρι Κέιν, οπότε αν έπρεπε να διαλέξω τον καλύτερο παίκτη σήμερα θα ήταν αυτός.