Στο ρόστερ του ο ΑΠΟΕΛ πρόσθεσε τον Γκάμπριελ Μαϊόλι, με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να επιβεβαιώνει τη σχετική είδηση.

Μέσω ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη δεύτερη μεταγραφή του την τωρινή περίοδο. Πρόκειται για τον 20χρονο ακραίο επιθετικό Γκάμπριελ Μαϊόλι.

Η Ανακοίνωση της ΚΟΠ :

«Μετά από αίτημα του ΑΠΟΕΛ ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας το πιστοποιητικό του Gabriel Maioli Da Silva (02.02.2003)»

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, ανήκει στη Σάο Πάολο, με την οποία διατηρεί συμβόλαιο έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2025. Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επιθετικής γραμμής, κάτι που προσμετρήθηκε κατά την επιλογή του. Πριν μετακομίσει στη Σάο Πάολο το καλοκαίρι του 2015 έπαιξε στα τμήματα υποδομής της Γκρέμιο, όπου ξεχώρισε σύμφωνα με τις αναφορές στο Διαδίχτυο.

Δεν μετρά επίσημες συμμετοχές σε επίπεδο ανδρικής ομάδας. Ωστόσο, καταγράφει αρκετούς αγώνες με την Κ20. Οι πληροφορίες που έλαβαν στον ΑΠΟΕΛ, κάνουν λόγο για μαχητικό και γρήγορο επιθετικό, με καλή αντίληψη του χώρου και δεν διστάζει να δοκιμάσει το πόδι του από μακρινή απόσταση.

Δείτε Επίσης  Καρμιώτισσα : Mια ανάσα από την παραμονή