Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (12/2) εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλες οι ποδοσφαιρίστριες των τριών τμημάτων του γυναικείου ποδοσφαίρου  ΑΠΟΕΛ, U13, U15 και U18.

Ο υπεύθυνος του τμήματος, Γιάννης Φιλιππίδης, ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Ακαδημία και εδωσε τα εύσημα στις ποδοσφαιρίστριες για τον ζήλο που επιδεικνύουν  και την συνεχή προσπάθεια  τους να παρουσιάζουν μια αξιοζήλευτη εικόνα εντός και εκτός γηπέδου. Απευθυνόμενος  στο προπονητικό team, Γιώργο Γεωργίου, Άννα Μαρία Κυριάκου και Ανδρέα Παστίδη τους συνεχάρη για την πολύ καλή και σημαντική δουλειά που κάνουν. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και δυο παίχτες της πρώτης ομάδας του ΑΠΟΕΛ, Πάρης Πολυκάρπου και Γιάννης Σατσιάς. Οι δυο παίχτες έστειλαν και τα δικά τους μηνύματα στις ποδοσφαιρίστριες των Ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ λέγοντας τους μεταξύ άλλων πως απαιτείται δουλειά, αφοσίωση και εμπιστοσύνη στην προπονητική ομάδα”.

Δείτε Επίσης  Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι-Έξαλλος Μαουρίτσιο Ποτσετίνο