Την νίκη θέλει ο ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας στην αποστολή στο «Αμμόχωστος».

Ο ΑΠΟΕΛ μετά την επιτυχία του απέναντι στον Οθέλλο (6-0), φιλοξενείται από τη Νέα Σαλαμίνα και θα επιδιώξει την εξασφάλιση άλλων τριών βαθμών.

Ο αγώνας στο στάδιο της Λάρνακας έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Σα Πίντο. Εκτός από το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από νίκη, διατηρούν πιθανότητες για είσοδο στην 6άδα αφού έχουν μπροστά τους έξι παιχνίδια έως το φινάλε της α΄φάσης, με τα μισά εξ αυτών στο «σπίτι» τους. Οι πρωτοπόροι, λοιπόν, πάνε στο «Αμμόχωστος» πολύ καλά προετοιμασμένοι ώστε να πανηγυρίσουν τη 15η νίκη, απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής για 8η συναπτή αγωνιστική.

Ο Πορτογάλος προπονητής, έχει πλειάδα επιλογών στη διάθεσή του. Με εξαίρεση τον Κρέσπο (τραυματίας), οι υπόλοιποι διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα. Υπενθυμίζουμε πως ο Ντάλσιο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο Κόπα Αφρικα και οι Κοσταντίνοφ, Εντονγκαλά εξέτισαν την τιμωρία τους (κάρτες). Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αναμένονται διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, ωστόσο αυτές δεν είναι πάρα πολλές.

Δείτε Επίσης  O Εκπολό ποζάρει με την φανέλα της ΑΕΚ (vid)