Η Ανόρθωση υποδέχεται σήμερα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00) την ΑΕΛ και το τρίποντο θα είναι ότι καλύτερο για να μπει στο περιθώριο η ήττα στο ντέρμπι κορυφής από τον ΑΠΟΕΛ.

Η διατήρηση στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας προσφέρει ισχυρή δυναμική, ενώ ταυτόχρονα ενδυναμώνεται η πίστη και η θέληση των κυανόλευκων. Η διαφορά των πέντε βαθμών από την κορυφή δεν αποτελεί φόβητρο, υπό την προϋπόθεση ότι θα αξιοποιούν πολύ καλύτερα την έδρα τους σε ματς όπως το σημερινό.

Το εμπόδιο της ΑΕΛ είναι ψηλό και γίνεται πιο δύσκολο λόγω των προβλημάτων , τραυματισμών και απουσιών. Για τρίτη φορά στην τρέχουσα περίοδο θα απουσιάσει ο Σέρχιο Τεχέρα. Όπως και τις προηγούμενες δύο φορές ο λόγος της απουσίας του είναι οι κάρτες.

Έχει συμπληρώσει ήδη 8 κίτρινες, ενώ στο ντέρμπι της περασμένης βδομάδας αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα. Μεγάλος πονοκέφαλος για τον Νταβίδ Γκαγιέγο είναι και ο τραυματισμός του Τιουνέ, ενώ στην εξέδρα θα είναι και ο Τσίκο Μπάνζα.

Όλα δείχνουν ότι για τη μεσαία γραμμή θα επιστρατευθούν οι Ανδρέας Χρυσοστόμου και Κίκο, ενώ στο αρχικό σχήμα πιστεύεται ότι θα είναι και ο Γκερέρο. Ετοιμοπόλεμος μετά από τρεις μήνες είναι και ο Μιχάλης Ιωάννου, σε αντίθεση με τον Κάργα, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο Κρίστιαν Μακούν.

Δείτε Επίσης  ΑΕΚ Λάρνακας : Αντίδραση με το άνοιγμα της βόρειας κερκίδας του ΓΣΠ