Ποδαρικό με το δεξί θέλει η Ανόρθωση.

Η Ανόρθωση υποδέχεται στις 19:00 την Καρμιώτισσα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί που έχει καταγράψει (αγνοεί την ήττα από τις 5/11/2023). Η ψυχολογία της «Κυρίας» είναι στα ύψη, καθώς αν εξαιρεθεί ο οικονομικός… αγώνας της διοίκησης για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, όλα τ’ άλλα κυλούν ομαλά.

Η πορεία είναι πρωταγωνιστική, η αγωνιστική εικόνα πείθει άπαντες στο «κυανόλευκο» οικοδόμημα, ο Πριέτο έδωσε τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας, ενώ ο Μακούν αποτελεί την πρώτη προσθήκη για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Τι άλλο να ζητήσουν οι φίλοι της Ανόρθωσης;

Η ομάδα της Αμμοχώστου θα μπει στον αγωνιστικό χώρο αφού θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι μεταξύ του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα. Στο ενδεχόμενο που οι «γαλαζοκίτρινοι» σκοντάψουν στο «Άλφαμεγα Stadium», τότε η Ανόρθωση θα έχει την ευκαιρία να τους πλησιάσουν ακόμη περισσότερο. Αυτή την στιγμή, τις δύο ομάδες χωρίζουν τέσσερις βαθμοί.

Οι «κυανόλευκοι» σαφώς και έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην δική τους απόδοση και στα δικά τους πόδια. Εξάλλου ο δρόμος είναι μακρύς και τα παιχνίδια που απέμειναν, μπόλικα. Όσον αφορά στο αγωνιστικό, επιστρέφουν στην διάθεση του Γκαγιέγο οι Αρμπολέδα-Τεχέρα, ενώ στην αποστολή ενδέχεται να βρεθεί ο Γκερέρο μετά από σχεδόν τρεις μήνες! Αμφίβολοι είναι οι Ιωάννου και Κάργας. Σίγουρα εκτός ο Τσίκο λόγω καρτών.

Δείτε Επίσης  Κυπέλλο Α’ και Β’ Κατηγορίας εν όψη