H| προσοχή του Νταβίδ Γκαγιέγο είναι στραμένη στους Άνχελ Γκερέρο και Ουσεϊνού Τιουνέ . Οι δύο ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν να γυμναστούν με την υπόλοιπη ομάδα στη σημερινή προπόνηση και εφόσον δεν νιώσουν ενοχλήσεις θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Ανόρθωσης για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στη Λεμεσό.

Στην Ανόρθωση εκφράζουν αισιοδοξία πως και οι δύο έμπειροι ποδοσφαιριστές θα κερδίσουν τη μάχη με τον χρόνο και θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Πρόκειται για δύο παίκτες «κλειδιά», με παραστάσεις και προσωπικότητα. Χαρακτηριστικά απαραίτητα σ’ ένα παιχνίδι με ψηλό βαθμό δυσκολίας όπως είναι το αυριανό, κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές.

Η παρουσία των Γκερέρο και Τιουνέ θα καθορίσει το πλάνο του Νταβίδ Γκαγιέγο, ο οποίος πάντως έχει σε ετοιμότητα όλους τους ποδοσφαιριστές. Πέραν των Ιωάννου (τιμωρημένος) και Περέα (απουσιάζει με άδεια της διοίκησης στην Ισπανία), οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, συμπεριλαμβανομένου και του Τσίκο.

Ο Αγκολέζος εξτρέμ από την Παρασκευή ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και εναπόκειται στον 51χρονο προπονητή εάν θα τον χρησιμοποιήσει. Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται ο Κάργας, όμως δύσκολα θα προκύψει διαφοροποίηση στα μετόπισθεν, αφού η «Κυρία» μετρά εφτά απαραβίαστες εστίες στα τελευταία εννέα παιχνίδια της.

Δείτε Επίσης  Άννα Κορακάκη : Oρκίστηκε Ανθυποσμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας