Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης βίας στους αθλητικούς χώρους και μεταφοράς αλκοολούχων ποτών , η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη τριών προσώπων.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Ανόρθωσης – Απόλλωνα, εντοπίστηκε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, ένα πρόσωπο στη νότια κερκίδα να συμπεριφέρεται ύποπτα.

Την ίδια στιγμή, τρία άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν έξω από το στάδιο και πίσω από τη νότια κερκίδα, εντοπίστηκαν μετά από επιθεώρηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης να συμπεριφέρονται και αυτά ύποπτα.

Μετά από περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε, ότι ένα πρόσωπο που βρισκόταν εκτός γηπέδου, έριξε σχοινί με σκοπό να παραληφθεί από πρόσωπο που βρισκόταν εντός γηπέδου.

Άμεσα ανταποκρίθηκε η αντιοχλαγωγική ομάδα, η οποία εντόπισε τα τρία πρόσωπα, πλησίον των οποίων, εντοπίστηκαν δύο τσάντες ώμου, οι οποίες περιείχαν αλκοολούχα ποτά (μπύρες και βότκα).

Και τα τρία πρόσωπα, (δύο 28χρονοι και ένας 25χρονος), οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για καταχώρηση υπόθεσης εναντίον τους.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε Επίσης  ΠΑΟ : Οι μεταγραφικές βόμβες δεν έχουν σταματημό