Στην προπόνηση συμμετείχε, για πρώτη φορά, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο διεθνής Ιρανός επιθετικός είδε από κοντά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα στο Κύπελλο Εθνών Ασίας. Μάλιστα, έκανε και την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Άρη. Έρχομαι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και νιώθω χαρούμενος που ανήκω πλέον στο κλαμπ.

Μέσα στο γήπεδο θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την καινούργια μου ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Ξέρω που έρχομαι και τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Θα δώσω τα πάντα, ώστε να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Το Κύπελλο. Και στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε.

Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Έχω αγωνιστεί στην Ελλάδα, ξέρω το πρωτάθλημα, γνωρίζω την ελληνική κουλτούρα και θα προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στο νέο μου περιβάλλον. Είμαι έτοιμος να παίξω μόλις μου το ζητήσει ο προπονητής. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση»

Δείτε Επίσης  Κατασκευή Γηπέδου Καλαθόσφαιρας στο Η' Δημοτικό Σχολείο Πάφου