Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Μόρφου, Ανδρέας Τσοκκάς σε δηλώσεις του είπε μεταξύ άλλων για την προσπάθεια τίτλου και ανόδου αλλά και για την πορεία της δικής του ομάδας.

“Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες θα γίνει μεγάλη μάχη για τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και την άνοδο. Είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια”.

Για τον Διγενή Μόρφου:
“Ο στόχος από την αρχή ήταν η πρώτη 8αδα. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Μπορώ να πω ότι μας άξιζε και με το παραπάνω. Όχι μόνο γιατί παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Δείξαμε ότι είχαμε τις ικανότητες, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας. Να τερματίσουμε στην 1η θέση στο α’ γκρουπ”.

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Ερμή:
“Είναι πολύ σημαντικό, οι τρεις βαθμοί θα μας βοηθήσουν για τους στόχους μας. Ελπίζουμε για τη νίκη. Είμαστε αρκετά καλοί πάμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε και τίποτε άλλο. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Προετοιμαζόμαστε πολύ καλά και είμαστε πανέτοιμοι”.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει στην ομάδα;
“Είμαστε πολύ ενωμένοι, ως μια οικογένεια. Δύσκολα το βρίσκεις. Οι περισσότεροι είναι Κύπριοι, έχουμε ξένους στην ομάδα μας. Οι ηλικίες είναι κοντά, είμαστε μια οικογένεια. Αυτό είναι το δυνατό μας όπλο και μας βοηθά σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, έχει μέλλον η ομάδα, δεν είναι κάτι προσωρινό. Στην ομάδα υπάρχει ταλέντο και μέλλον. Θα βοηθήσει τον Διγενή αλλά και ατομικά τον κάθε ποδοσφαιριστή”.

Δείτε Επίσης  Μάντσεστερ Σίτι : Έκανε την ανατροπή