Απλός, επαγγελματίας, αγαπητός στους αγωνιστικούς χώρους, ο Ανδρέας Νεοφύτου δίνει την πρώτη του συνέντευξη για τον filathlos365,com.cy. Ο ποδοσφαιριστής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, κάνει την δίκη του «ποδοσφαιρική» ανασκόπηση για την φετινή χρονι, μιλά για την πορεία του στην Διγενή, δίνει τις δικές του προβλέψεις για τα δρύινα φαβορί στο πρωτάθλημα και τον στόχο του που δεν είναι άλλος να αγωνιστεί ξανά στην Α’ κατηγορία με τα χρώματα της ομάδας του!  

Ανδρέα, είναι η δεύτερη σου χρόνια με τα χρώματα του Διγενή Ακρίτα Μορφου. Μίλησε μου για τη φετινή πορεία της ομάδας.

Η φετινή πορεία τις ομάδας είναι αρκετά καλή μέχρι στιγμής. Ήρθαμε φέτος στην δεύτερη κατηγορία μετά απο την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γ ΄ κατηγορίας.

Πώς βρίσκεις τη νέα αγωνιστική περίοδο; Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός φέτος ;

Ο βασικός κορμός της ομάδας έχει μείνει ο ίδιος την φετινή αγωνιστική περίοδο και παρά την σχετική απειρία αρκετών νεαρών, ποδοσφαιριστών, δείξαμε οτι άδικα μείναμε έξω απο την πρώτη οκτάδα .

Έχεις βελτιωθεί στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με την περσινή σου απόδοση; 

Θεωρώ ότι γίνετε καλή δουλειά στον Διγενή σε ολα τα επίπεδα και αγωνιστικά, αλλά και διοικητικά, και αυτό σίγουρα με βοηθά να βελτιώνομαι σαν ποδοσφαιριστής!

Βρισκόμαστε στον Φεβρουάριο. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις από άλλη ομάδα; 

Στην ομάδα εχω ακόμη λίγους μήνες συμβόλαιο. Δεν βλέπω κάτι άλλο τώρα, απο το να πετύχουμε τον στόχο μας, που ειναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και η πρώτη θεση στο Β’ Γκρουπ.

Θα ήθελες να αγωνιστείς σύντομα στην Α’ κατηγορία ή έχεις ακόμα πολλά να δώσεις στον Διγενή; 

Δείτε Επίσης  Βρήκε δίχτυα ο Ιωάννης Πίττας

Έχω σίγουρα ως στόχο να επιστρέψω στην πρώτη κατηγορία και να κερδίσω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να γίνει αυτό με την ομάδα του Διγενή, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί.

Ποιες ομάδες θεωρείς φαβορί για τον τίτλο της Α΄Κατηγορίας του πρωταθλήματος CYTA ;

Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και θα κριθεί στις τελευταίες  αγωνιστικές τις δεύτερης φάσης. Αποέλ και ΄Αρης είναι τα πρώτα φαβορί για μένα που έδειξαν μια σταθερότητα, ενώ ακόμη και η ΄Αεκ και Πάφος μπορεί να κάνουν την έκπληξη!