Τα παιχνίδια μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα και ΑΕΖ-Ανόρθωση τα οποία δεν διεξήχθηκαν λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου σε ΓΣΠ και «Αμμόχωστος» αντιστοίχως θα προγραμματιστούν ξανά.

Η ΚΟΠ θα ορίσει νέα ημερομηνία, με πιο πιθανή την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, θα είναι μόνο όσοι ήταν εγγραμμένοι στα μητρώα της ΚΟΠ έως την ώρα διεξαγωγής του ματς. Αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής απόψε δηλαδή, δεν θα έχει δικαίωμα να λάβει μέρος όταν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση.

Ακολουθεί αναλυτικά τι λέει η προκήρυξη του πρωταθλήματος :

Ποιοι δικαιούνται να συμμετέχουν σε επαναληπτικό αγώνα

” Σε περίπτωση που αγώνας του πρωταθλήματος δεν έχει διεξαχθεί κατά την ημέρα που ήταν αρχικά ορισμένος και θα διεξαχθεί κανονικά σε άλλη ημερομηνία, ή σε περίπτωση που αγώνας του πρωταθλήματος έχει κριθεί ότι θα επαναληφθεί, κατά την νέα ημερομηνία τέλεσης ή επανάληψης του θα δικαιούνται να συμμετάσχουν σε αυτόν μόνο ποδοσφαιριστές που ήταν στην δύναμη του μέλους της ΚΟΠ και θα μπορούσαν να συμμετάσχουν κανονικά κατά την ημέρα που ο αγώνας ήταν αρχικά ορισμένος για να διεξαχθεί. Το ίδιο θα ισχύει και σε περίπτωση που η Εκτελεστική Επιτροπή αλλάξει με οποιοδήποτε τρόπο το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος.”

Δείτε Επίσης  Εξαλλος με τη διαιτησία ο Ιωαννίδης