Το ντεμπούτο του Αλέξη Γαρπόζη στον πάγκο της ΑΕΛ πήρε παράταση μετά τη μη διεξαγωγή του αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα.

Αυτό θα γίνει αύριο και μάλιστα απέναντι στην πρώην ομάδα του τον Οθέλλο. Ο Γαρπόζης θα θελήσει να αρχίσει ιδανικά την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΛ.

Σήμερα ολοκληρώνει την προετοιμασία της ομάδας του. Οι πλείστες επιλογές στο αρχικό σχήμα θα είναι αυτές που επέλεξε για να αρχίσουν απέναντι στον Απόλλωνα. Τότε ήταν οι Ανέστης, Μαρς, Ντε Λούκας, Φιλίποβιτς, Ντζάλμα, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Μεντόσα, Μακρής, Μόρσεϊ, Μίντσεφ.

Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Παπαφώτης λόγω καρτών, άρα θα προκύψει σίγουρα μια αλλαγή. Εκτός είναι και οι τραυματίες Ντέγοεστ και Μπάστο.

Εξάλλου, η ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της, ενημέρωσε ότι προχώρησε σε ένσταση στην ΚΟΠ «για αντικανονική μη διεξαγωγή/διακοπή του αγώνα κυπέλλου Απόλλων-ΑΕΛ, λόγω εσφαλμένης απόφασης, που λήφθηκε κατά παράβαση των Κανονισμών, με στόχο την επανάληψη του αγώνα». Προσθέτει ότι, διαχρονική θέση της ΑΕΛ είναι ότι οι αγώνες πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα

Δείτε Επίσης  Ο Τσάβι εκτός Μπαρτσελόνα