Η ομάδα της Λάρνακας επικράτησε της Ομόνοιας 2-1.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν με γκολ στο 3′, όμως οι κιτρινοπράσινοι έφεραν τούμπα το ματς με τέρματα των Λέντες (45’+7) και Σολ (70′). Η ομάδα του Ραν Μπεν Σιμόν βαδίζει έφθασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες, παραμένει αήττητη για 12 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ μετρά οκτώ επιτυχίες στα τελευταία εννέα παιχνίδια της. Επιδόσεις που επιβεβαιώνουν δικαιολογούν και με το παραπάνω τις δηλώσεις του Άντρου Καραπατάκη, ο οποίος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ έφθασε τους 45 βαθμούς και μείωσε στους τρεις την απόσταση από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται αύριο με την Καρμιώτισσα.

Η Ομόνοια δεν μπόρεσε να κτίσει πάνω στο προβάδισμα που πήρε νωρίς στο ματς με το πλασέ το Φράνσον (πρώτο γκολ), μετά τη σέντρα του Λέτσγιακς. Το τριφύλλι ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με τον Λέντες εκτός περιοχής, έχασε με τραυματισμό τον Σίμιτς και εμφανίστηκε με άσχημο πρόσωπο στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.

Στο 70′ ο Παναγιώτου μάρκαρε με τα μάτια τον Σολ, σε εκτέλεση φάουλ του Ντίμερς και ο Ισπανός φορ τιμώρησε την Ομόνοια. Με κοντινό πλασέ πέτυχε το 13ο τέρμα του, το οποίο χάρισε μία σπουδαία επιτυχία στην ΑΕΚ. Το τριφύλλι είχε τη μοναδική ευκαιρία του στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναγιώτου στο 90’+3. Δεύτερη διαδοχική ήττα για την Ομόνοια, η οποία μετρά δύο αποτυχίες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη με τον Τσέτιλ Ρέιχνταλ στον πάγκο της και μοιραία παρέμεινε στην 6η θέση με 39 βαθμούς.

Δείτε Επίσης  Γουίλι Σεμέδο: Θα είναι στον τελικό κυπέλου;