Η τοποθέτηση του Κρις Τριανταφυλλίδη, δικηγόρου των γαλαζοκιτρίνων υποδεικνύει προς τα που θα στοχεύσουν για να ανατρέψουν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, στο Εφετείο.

Οι γαλαζοκίτρινοι πιστεύουν πως ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης ενώ αποδέχεται το γεγονός ότι ο διαιτητής δεν εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να συνεχίσει το παιχνίδι και πως ποτέ δεν ζήτησε από την Αστυνομία, την καθοδήγηση της για το θέμα ασφαλείας για συνέχιση του αγώνα, δικαιολογεί την απόφαση του διαιτητή αφού αποδέχεται την διακριτική του ευχέρεια.

Αυτό είναι ένα σημείο το οποίο στο ΑΠΟΕΛ θεωρούν ότι ελέγχεται το σκεπτικό του όπως και το γεγονός ότι ο διαιτητής αλλά λέει στην έκθεση του και αλλά είπε στον παρατηρητή διαιτησίας.

Σημαντικό επίσης επιχείρημα για το ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, θα αποτελέσει και το ότι ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας (όπως υποστηρίζουν) δεν είχε κανένα εμφανή τραυματισμό και η αναφορά της γιατρού δεν άλλαξε από την πρώτη και ως την δεύτερη εξέταση της κατά την διάρκεια του συμβάντος. 

Τον τελευταίο όμως λόγο έχει το Εφετείο.

Δείτε Επίσης  Διγενής Μόρφου: Συμφωνία με Junior Romaric