Εξαιρετικά σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι για τον Άρη. Μετά την ήττα του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι, σε περίπτωση που υπερκεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα, θα διευρύνει τη διαφορά από τον αντίπαλο (+9). Ταυτόχρονα , θα μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή της βαθμολογίας (-4). Τα κίνητρα είναι πολύ ισχυρά για την ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι για να πάρει το τρίποντο. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο ίδιος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Ο Λευκορώσος προπονητής, ανέλυσε στους παίκτες το προηγούμενο νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια και ακολούθως, εστίασε στον σημερινό αντίπαλο. Περιμένει να δει τη μέγιστη αγωνιστικότητα από αυτούς ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο, «απαντώντας» παραλλήλως στην ήττα που δέχθηκαν στον πρώτο γύρο.


«Είναι μεγάλο ματς γιατί είναι τοπικό ντέρμπι που θα διεξαχθεί με γεμάτες κερκίδες. Ευελπιστούμε να δούμε καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ποιοτικών ομάδων. Πάνω από 1.000 άτομα περιμένουμε. Τα ματς που ακολουθούν είναι σημαντικά… Ο στόχος μας είναι η καλή εμφάνιση και η νίκη», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Κώστα Παπαδόπουλου.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Άρη, πέραν από τους Μποάκι και Σουμάνσκι, εκτός επιλογών θα βρίσκεται ο Στρούσκι που σε ένα περίπου μήνα θα είναι ξανά διαθέσιμος (θλάση). Δεν υπολογίζονται ούτε οι Γιαγκό, Μαγιαμπέλα που είναι στο Άφρικα Καπ και ο τιμωρημένος με κάρτες Σόκε. Ο Αμπουμπακάρ και ο Μάτισικ είναι στη διάθεση του προπονητή. Στο όριο των καρτών είναι υπενθυμίζουμε οι Γιαγκό, Στρούσκι, Μπαμπίκα, Σουμάνσκι (2).

Δείτε Επίσης  Κάρλος Αλκαράθ : Γήπεδο Ακαδημίας φέρει το όνομα του